Tagline

Over ons

Laat ik mezelf even kort voorstellen: mijn naam is Jolien, mama van Morgane en zoals de naam je al doet vermoeden is Morgane mijn grootste inspiratiebron. In 2019 is Petite Morgane geboren, een webshop waar ik zelfgemaakte turbans, haarbanden, strikjes, speenkoorden, sleutelhangers en last but not least macramé te koop aanbied.

We vonden helemaal niet ons ding in dat aanbod naast zoveel andere mama’s en daarom ging ik zelf aan de slag met de naaimachine. In eerste instantie enkel en alleen voor Morgane, maar toen ik meer en meer de vraag kreeg van andere mama’s om ook iets voor hen te maken, ben ik een webshop begonnen. 

We kijken er alvast enorm naar uit om ook voor jou iets te maken. Jij ook?

Petite Morgane staat voor veiligheid, kwaliteit en exclusiviteit.

Materialen die voor jouw baby en kindje veilig en vrij zijn van giftige stoffen, staan we voor. Veiligheid en kwaliteit gaan hand in hand bij ons. Al onze artikelen worden door mezelf met de hand gemaakt en elk exemplaar wordt zorgvuldig gecontroleerd vóór verzending. Ook zijn we constant bezig met het verbeteren van onze producten, qua design, kwaliteit en functionaliteit.

We kiezen enkel de beste stoffen en materialen voor onze artikelen en besparen hier dus allerminst op. Vandaar ook de prikvrije stoffen zonder etiketten zodat het fijn aanvoelt op de huid van onze spruit.

Enkel het beste voor ons kind, toch?